Lokalpolitik

Kommunalvalg 2017 og De Konservative i Slagelse, Korsør, Skælskør og HashøjDe fire gamle kommuner, Skælskør, Korsør og Slagelse samt Hashøj i Dalmose, er nu samlet i Slagelse Kommune, hvortil der er opstillet en række kandidater for kommunalvalg 2017.

Slagelse Kommune består af tre købstæder (Skælskør, Korsør og Slagelse), ni mindre lokalbyer (Bisserup, Kirke Stillinge, Slots Bjergby, Vemmelev/Forlev, Sørbymagle, Svenstrup, Boeslunde, Flakkebjerg og Dalmose) og omkring 100 landsbyer samt to øer (Agersø og Omø), men også en af Danmarks længste kystlinjer.

Omkring 50.000 af kommunens 78.000 borgere bor i købstæderne. Købstæderne skal udvikles i et tæt samspil, men hver købstad skal have sin egen rolle, som den kan udfylde til gavn for hele kommunen. Det lokale versus det kommunale udgør en del af temaet for kommunalvalg 2017.

Kommunalvalg 2017 og den overordnede vision

Den Konservative Vælgerforening i Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj har udarbejde følgende vision for kommunalvalg 2017:

Slagelse Kommune skal skifte fra at være en prik på landkortet til at være centrum for udvikling.

Vi ser kommunen som en attraktiv ferie-, bo- og erhvervskommune, hvor den enkelte borger har mulighed for at udvikle sig kulturelt, menneskeligt og erhvervsmæssigt.

Kort sagt en kommune, som alle kan være stolte af.

Konservative mærkesager ved Kommunalvalg 2017

Den Konservative Vælgerforening i Slagelse Kommune har sammensat et nyt program i forbindelse med Kommunevalg 2017, og det kan du læse på vælgerforeningens hjemmeside➚.

Nedenstående er tanker og ideer, som er samlet i ovenstående valgprogram:

Jeg vil uddybe disse fokuspunkter i perioden op til kommunalvalget 2017.

Jeg vil løbende lave blogopslag om mine fokuspunkter i forbindelse med kommunalvalg 2017 under den label, som hedder KV17.

Opslået af Robert Kronberg, Konservative i Slagelse på 17. april 2017

 

Hjemmeside for Den Konservative Vælgerforening i Slagelse:
slagelse.konservative.dk➚.

Bliv medlem

Print Friendly, PDF & Email