Byrådskandidater i Slagelse Kommune

D. 15. maj 2017 havde Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune (vælgerforeningen for Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj) opstillingsmøde for de kommende konservative byrådskandidater i Slagelse Kommune 2017. Spidskandidaten var allerede valgt.

Opstilling af byrådskandidater i Slagelse Kommune

To medlemmer fik flest stemmer, men de fik lige mange stemmer, og derfor måtte de fremmødte stemme endnu en gang.

Robert Kronberg blev valgt som nummer 2. Det vil sige nummer 3 på opstillingslisten for byrådskandidater i Slagelse Kommune 2017. Listen bliver sideordnet. Nummer to på listen blev Ole Christensen. Spidskandidaten blev Niels Jørgensen, som tidligere har siddet i byrådet.

Der blev også valgt en række øvrige kandidater, og Konservativ Ungdom er repræsenteret med to medlemmer på opstillingslisten for byrådskandidater i Slagelse Kommune 2017.

Lokal regions- og byrådskandidat i Slagelse 2017

‘Robert Kronberg er allerede opstillet som regionskandidat til Region Sjælland af Storkreds Sjælland i det Konservative Folkeparti, hvor han er udpeget af De Konservative i Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj.

Du er velkommen til at kontakte Robert Kronberg i Slagelse Nordby i Slagelse Kommune, hvis du vil høre mere om mærkesager og byrådskandidater i Slagelse Kommune 2017, og hvis du har forslag, ros eller kritik i forbindelse med Robert Kronbergs mærkesager i kommunen og regionen.

Der er udarbejdet fælles mærkesager for både kommunalvalget og regionsvalget, men Robert Kronberg har sine egne pejlemærker, som er:

Du kan skrive en e-mail til rk@kronberg.dk for at høre mere om mærkesager og byrådskandidater i Slagelse Kommune 2017. Eller du kan ringe på telefon 7027 6770.

Print Friendly, PDF & Email