De konservative mål

Slagelse Kommune står med en række store udfordringer såsom høj arbejdsløshed, lav indkomst, mange ufaglærte og en lavere produktivitet i virksomhederne. Vi har blandt andet ikke formået at håndtere omstillingen fra industriarbejdspladser til vidensarbejdspladser. Det er afgørende for De Konservative, at vi får taget fat, hvor det kan mærkes.

Vækst og udvikling er svaret

Høj arbejdsløshed er ikke kun et stort problem for de mennesker, der er i den ulykkelige situation at stå uden job. Og lav vækst rammer ikke kun de virksomheder, der har svært ved at fylde ordrebøgerne. Udfordringen er, at det samtidig betyder, at der er færre penge til at sikre en god ældrepleje, fleksible daginstitutioner og folkeskoler i verdensklasse.

For os er vækst og arbejdspladser, byudvikling og uddannelse svarene på de udfordringer, som vores kommune kæmper med. Vi går til valg på at få skabt vækst og vilje i Slagelse Kommune, så vi kan sikre gode rammer for alle borgere lige fra børn til ældre.

Nærhed og omsorg for alle

Selvom vi har fokus på de store linjer, betyder det ikke, at vi glemmer det nære og daglige. Vi vil tage hånd om de udsatte, skabe de bedste muligheder for familien og sikre, at der er balance mellem frivillighed og de offentlige opgaver. Det er helt centrale værdier for os.

Vi har allerede mulighederne

Attraktive købstæder, landsbyer, en lang kyststrækning og åbent land samt uddannelsesinstruktioner lige fra produktionsskole til universitet. Nu skal vi blot styrke mulighederne for at holde på vores unge og tiltrække nye unge og familier.

Print Friendly, PDF & Email