Fleksibilitet indenfor vækst og erhverv

“Fleksibilitet indenfor vækst og erhverv” er den tredje målsætning i mine mærkesager og værdier i forhold til Region Sjælland og Slagelse Kommune, og den indbefatter også uddannelsesområdet.

Velstand, velfærd og tryghed kræver flere og bedre arbejdspladser, og det kræver høj vækst i erhvervslivet og flere uddannelsestilbud. Derfor skal vi styrke Slagelse Kommune som uddannelsesbyer, skabe bedre vilkår for erhvervslivet og sikre flere arbejdspladser.

Arbejdspladser tiltrækker nye borgere og fastholder de nuværende borgere, men det kræver, at der er balance i kommunen, og at det er nemt at komme rundt. Samtidig skal der skabes mere liv og flere aktiviteter i købstæderne, og det gode liv i landsbyerne og på øerne skal styrkes.

Virksomheder og iværksættere har brug for fleksibilitet, når de vil etablere sig, fastholde sin position og udvikle sig. Derfor skal kommunen overlade de erhvervsrettede udviklingsopgaver til erhvervscentret og koncentrere sig om at skabe bedre og mere fleksible rammer for både kommende og nuværende virksomheder.

Du kan kommentere denne værdimærkesag om fleksibilitet på Facebook her➚.

Fleksibilitet indenfor vækst og erhverv

Print Friendly, PDF & Email