Kandidater i Region Sjælland

Storkreds Sjælland i Det Konservative Folkeparti har opstillet en række kandidater i Region Sjælland 2017 til regionsvalget i november. De fleste konservative vælgerforeninger i regionen har opstillet kandidater i Region Sjælland.

Bred vifte af kandidater i Region Sjælland

De vigtigste kandidater i Region Sjælland 2017 fra De Konservative er blandt andet Christian Wedell-Neergaard, der allerede er regionsmedlem. Han fortsætter naturligvis som spidskandidat. Og så har vi Brigitte Klintskov Jerkel, der også allerede er regionsmedlem. Hun forsætter endvidere som regionskandidat.

Aktuelt er Brigitte Klintskov Jerkel indsuppleret i Folketinget, fordi Brian Mikkelsen er erhvervsminister. Det betyder, at tidligere borgmester i Dianalund Kommune, Per Hovmand, er indsuppleret i Regionsrådet. Per Hovmand fortætter ligeledes som regionskandidat.

Derudover er der en række andre kandidater i Region Sjælland 2017 fra De Konservative såsom Robert Kronberg, der er opstillet af De Konservative i Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj. Derudover har Konservativ Ungdom i Slagelse opstillet en regionskandidat.

Regionskandidat og byrådskandidat ved valget

Robert Kronberg forventer også at opstille til kommunalvalget 2017 i Slagelse Kommune for De Konservative i Slagelse, Korsør, Skælskør og Hashøj. Tidligere viceborgmester, Niels Jørgensen, er spidskandidat og naturligvis borgmesterkandidat.

Du kan kontakte Robert Kronberg i Slagelse Kommune, hvis du vil høre mere om kandidater i Region Sjælland 2017, og hvis du vil høre mere om Robert Kronbergs mærkesager i regionen og kommunen.

Der er en række fælles mærkesager for både regionsvalg og kommunalvalg, men Robert Kronberg har sine egne pejlemærker, som er:

Skriv til rk@kronberg.dk for at høre mere. Du kan også ringe på telefon 7027 6770.

Print Friendly, PDF & Email